Vraag het uw apotheker!

Soms is de informatie niet altijd in één keer te begrijpen of is er meer dan alleen een instructie noodzakelijk. Soms heeft u het gevoel dat u desondanks alle medicatie dat u gebruikt, er geen verbetering is. U kunt altijd een gesprek inplannen met een van onze apothekers. We kunnen kijken naar uw dossier en u gericht advies geven. Wellicht zijn er bijzondere omstandigheden waardoor de medicatie niet aanslaat of dat wij door kleine aanpassingen het makkelijker kunnen maken om uw innameschema aan te kunnen houden.

Een paar voorbeelden:

Een cliënt heeft een cholesterol remmer die in de avond moet worden ingenomen maar hij moet elke dag in de avond werken en vergeet zo zijn medicatie vaak. Na een kort gesprek kan ik in overleg met zijn arts de medicatie omzetten naar een geneesmiddel die ook in de ochtend kan worden ingenomen.

of

Cliënt gebruikt 6 geneesmiddelen en kan niet altijd met zekerheid zeggen of ze alles heeft ingenomen. Na overleg leveren wij nu haar medicatie per week aan in een doseringsysteem genaamd Baxter. Hiermee kan ze per dag en per tijdstip zien wat ze moet innemen en wat ze vergeten is. Zij heeft niet meer een grote voorraad aan medicatie thuis, alles is nu overzichtelijker en haar therapie verbetert.

Vraag een gesprek aan

 

Apotheek Ganzenhoef is een onderdeel van Medisch Centrum Ganzenhoef. Wilt u weten wat we doen bekijk de video.

Certificeringen

Ministerie Volksgezondheid Welzijn Sport ISO 9001

Adresgegevens

Regio Apotheek Amsterdam
Bijlmerdreef 1169
1103 TT Amsterdam
Fax. +31 (0)20 600 22 11

Apotheek Ganzenhoef is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam van Regio Apotheek Amsterdam nummer 34304044. BTW-nummer NL8238.15.808.B.03.