Kwaliteit apotheek

Apotheek Ganzenhoef is HKZ-gecertificeerd!

Apotheek Ganzenhoef is per 1 januari 2013 HKZ-gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. HKZ staat voor Harmonisatie en Kwaliteit in de Zorg. Het team van Apotheek Ganzenhoef heeft met het behalen van het certificaat bewezen dat de werkprocessen van de apotheek voldoen aan de kwaliteitsnormen. Het HKZ-Keurmerk betekent dat een organisatie de zaken intern goed op orde heeft, de patiënt centraal stelt, betrouwbare resultaten kan presenteren en voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg.

Interne en externe audits

Om het certificaat te verkrijgen heeft Apotheek Ganzenhoef alle werkprocessen beschreven, een risicoanalyse uitgevoerd en onderzoek gedaan naar tevredenheid onder klanten en personeel. Het resultaat is een kwaliteitshandboek, dat vanwege de sterke groei van de organisatie en de veranderingen die daarmee samenhangen geregeld wordt aangepast. Door geregelde interne en externe audits naar de werkprocessen handhaaft Apotheek Ganzenhoef de kwaliteitsnorm die past bij de HKZ-certificering.

Kwaliteitszorg

Apotheek Ganzenhoef investeert voortdurend in kwaliteit van de zorg. Kwalitatieve en verantwoorde zorg wordt geleverd door het verstrekken van kwalitatief goede producten, een op maat gemaakt zorgaanbod afgestemd met de verschillende zorgverleners, regelmatig overleg met verschillende disciplines, bewaking van privacy aspecten en door hoogstaande service. De juiste informatie en een goede begeleiding bij het verstrekken van de medicijnen maakt het de cliënt mogelijk om goed en verantwoord met geneesmiddelen om te gaan.

Missie Apotheek Ganzenhoef

Apotheek Ganzenhoef heeft het leveren van verantwoorde, kwalitatieve, voor iedereen toegankelijke, farmaceutische zorg als missie gemaakt. Apotheek Ganzenhoef onderscheidt zich door zijn toegankelijke, open, gezellige en persoonlijke uitstraling. Alle assistentes spreken meerdere talen, talen die vertegenwoordigd zijn in de wijken waar wij ons primair op richten, zodat de communicatie met de cliënt optimaal gewaarborgd kan worden.

Heeft u een klacht over de apotheek?

Bent u over bepaalde zaken minder tevreden? Daar kunt u iets mee doen. Onze apothekers en de apothekersorganisatie KNMP helpen u graag bij het oplossen van uw probleem. Lees hier wat u kunt doen met uw klacht.

Wist u dat?

  • wij contracten hebben met alle verzekeringen en leveren alle geneesmiddelen en hulpmiddelen
  • onze gemiddelde wachtijd minder is dan 5 minuten
  • wij de volgende talen spreken: Engels, Spaans, Papiamento, Farsi en Arabisch
  • onze vast klanten ons met een 8,4 hebben beoordeeld dit jaar
  • wij de langste apotheek openingstijden hebben van heel Zuidoost!

Certificeringen

Ministerie Volksgezondheid Welzijn Sport ISO 9001

Adresgegevens

Regio Apotheek Amsterdam
Bijlmerdreef 1169
1103 TT Amsterdam
Fax. +31 (0)20 600 22 11

Apotheek Ganzenhoef is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam van Regio Apotheek Amsterdam nummer 34304044. BTW-nummer NL8238.15.808.B.03.