Schrijf je nu in en ontvang een Bloeddrukmeter of een suikermeter gratis t.w.v. 39,95

Voorkomen is beter dan genezen! Klinkt cliché maar toch zouden we veel meer medicijngebruik kunnen voorkomen als iedereen zich regelmatiger laat controleren.

Onderzoeken wijzen uit dat mensen die zichzelf monitoren minder vaak ziek zijn en minder medicijnen gebruiken. Waarom vraag je je af? Je bent je gewoonweg beter bewust van je lichaam en luistert dan ook beter er naar. Je zult bijvoorbeeld op termijn zelf kunnen inschatten hoe je waarden zijn omdat je een getal kan verbinden aan je gevoel.

Daarom geven wij nu aan ieder lid een gratis bloeddrukmeter* of een glucosemeter**. We laten je ook zien waar je op moet letten en waar je grenswaarden liggen. Samen werken aan een gezonde toekomst begint bij Apotheek Ganzenhoef.

Klik hier om meer te lezen over je bloeddruk.

Klik hier om meer te lezen over je bloedsuiker.

Heb je nog vragen, kom langs of stuur een bericht

* De bovenarm bloeddruk meter van Scala is van Duitse kwaliteit en meet nauwkeurig de bloeddruk. Alhoewel het product van goede kwaliteit is heeft het weinig extra functies, zoals het meten van hartritmestoornissen, geheugen voor meerdere personen. En er is maar 1 maat van de manchetknoop (het stukje dat over je arm gaat). Wilt u een meer professionele bloeddrukmeter dan kunt u ook 20% korting krijgen op de OMRON bloeddrukmeters. De M3 is een allrounder en kost €94,95 Of u gaat voor de meest uitgebreide bloeddrukmeter die nu bestaat de M7 intelli. De M7 kunt verbinden met u smartphone en kost €125,-.

** De glucose apparaat is de Contour. Op dit moment het meest gebruikte glucosemeter van Nederland. Duitse kwaliteit en is door Tüv en TNO getest. U krijgt een gratis meter en 50 gratis test strips. We raden aan 1 keer per week te meten bij goede suikerspiegels en 3 tot 5 keer per dag bij gestoorde suikerspiegels.

Apotheek Ganzenhoef is een onderdeel van Medisch Centrum Ganzenhoef. Wilt u weten wat we doen bekijk de video.

Certificeringen

Ministerie Volksgezondheid Welzijn Sport ISO 9001

Adresgegevens

Regio Apotheek Amsterdam
Bijlmerdreef 1169
1103 TT Amsterdam
Fax. +31 (0)20 600 22 11

Apotheek Ganzenhoef is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam van Regio Apotheek Amsterdam nummer 34304044. BTW-nummer NL8238.15.808.B.03.