Wij zijn open van maandag t/m zaterdag

van 8:00 tot 19:00

 

Onze klanten hebben ons dit jaar beoordeeld met een 8,7!  Bedankt!

 

 

Bij ons begint alles met een glimlach!

Bij ons begint alles met een glimlach. Dat is ons motto! Wij willen als apotheek in Amsterdam Zuidoost (Bijlmer) zorg bieden met een glimlach. Wij vinden dat iemand die tijdelijk ziek wordt of een chronisch aandoening heeft zo min mogelijk hinder moet ondervinden van de behandeling. Wij begrijpen dat u de beste zorg nodig heeft. We zullen altijd met het juiste advies en service voor u klaar staan. Of het nu gaat om een hoestdrank of dat u met meerdere medicijnen ontslagen wordt uit het ziekenhuis.

Hieronder ziet u de uitkomsten van ons klantentevredenheidonderzoek. Dit onderzoek is door een onafhankelijke instantie gedaan en wordt verstuurd aan uw zorgverzekeraar. Met deze uitkomsten zijn we dan ook erg trots, omdat wij doen wat wij beloven! En dat zullen we ook blijven doen!

 

De missie van Apotheek Ganzenhoef is het zijn van een multiculturele apotheek en drogist waar patiëntenzorg, privacy, voorlichting, sfeer, en de patiënt centraal staat. Hiermee willen we elke dag weer het vertrouwen van onze cliënten voor ons winnen.

Elke dag kijken wij samen met uw huisarts/specialist of wij uw behandeling kunnen verbeteren. Met onze kennis en ervaring zullen wij u ondersteunen zodat u uw behandeldoelen kunt behalen. Wij vinden dat de wereld van morgen bestaat uit mensen die bewust omgaan met hun gezondheid en welzijn. Zij realiseren zich goed wat de waarde is van tijd en dat een ziekte geen belemmering hoeft te zijn om alles uit het leven te kunnen halen.

Wilt u weten wat wij voor uw kunnen betekenen? Kijk op onze SERVICE pagina of kom langs.

Heeft u een vraag voor de apotheker of wilt u een afspraak met de apotheker? Klik dan op de banner aan de rechter kant!!!  

Wist u dat?  

  • wij contracten hebben met alle verzekeringen en leveren alle geneesmiddelen en hulpmiddelen?
  • wij op donderdagochtend gratis uw bloeddruk opmeten en uw glucose controleren?
  • onze gemiddelde wachtijd minder is dan 5 minuten?
  • wij de volgende talen spreken: Engels, Spaans, Papiamento, Farsi en Arabisch?
  • onze vast klanten ons met een 8,7 hebben beoordeeld dit jaar?
  • wij de langste apotheek openingstijden hebben van heel Zuidoost?   
  • wij HKZ geaccrediteerd zijn?:

 

 

 

 

 

 

 

 

Trefwoorden:

Apotheek, Amsterdam Zuidoost, Bijlmer, Ganzenhoef, medicijnen, geneesmiddelen, bijsluiters, patient, client, bezorgen, service, kraaiennest, huisarts, ziekenhuis, specialist, Curacao, Suriname!

                                            

Apotheek Ganzenhoef:

Apotheek Ganzehoef steunt Dance4LifeApotheek Ganzehoef Contact
Apotheek Ganzehoef HKZ

Apotheek Ganzehoef is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam van Regio Apotheek Amsterdam nummer 34304044. BTW nr NL819547773B01

Development by MediaZo!

Apotheek Ganzenhoef